Pandișpan cu cacao de post

Astăzi vreau sa vă prezint o alternativă de post la pandișpanul cu cacao.
Este o reteta simplă,accesibilă si foarte gustoasă. 
In plus ne pot ajuta si cei mici in bucătărie.
Pentru aceasta reteta avem nevoie de:
-750 g făină
-400 g zahăr
-500 ml apă minerală
-150 ml ulei
-4 linguri cacao
-3 plicuri zahăr vanilat
- 1 plic praf de copt
-1praf de sare
Mod de preparare:
1.Combini într-un vas apa, sarea și uleiul. Adaugi zahărul și zahărul vanilat și amesteci pănâ se dizolvă.  Cerni făina de două ori pentru a fi cât mai aerată și pui praful de copt. Adaugi in ploaie amestecul peste prima compoziție și omogenizezi bine ingredientele. Încingi cuptorul.
2.Pentru un aspect mai deosebit,ungi o formă de guguluf cu ulei si presari făină. Pui trei sferturi din compoziție in formă, iar restul îl omogenizezi cu cacaua și o adaugi în tavă, amestecând ușor. Ții la foc mediu aproximativ 45 de minute, până se rumenește frumos și trece testul cu scobitoarea.


 

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI