Ouă umplute


V-au ramas oua fierte de la Sărbătorile Pascale atunci e momentul sa le folorim pentru acest aperitiv.

Sunt foarte bune, simplu si ușor de realizat cu ingrediente accsibile si mereu in camara sau bucatarie. 



Ingrediente:

-  7 ouă mari care se fierb aproximatix 20 minute

-o cutie mică de pate de porc

-60 gr unt

 -o lingura de mustar 

-2 linguri de maioneza

-puțin ardei gras sau kapia 

-cateva fire de pătrunjel proaspat

-sare si piper

Mod de preparare

Dupa fierberea oualelor se taie in jumatate cu un cutit cu lamela lata, si se scot galbenusurile. Acestea se paseaza cu furculita si se amesteca cu pateul, untul, mustarul, maioneza, ardeiul tiat cubulețe și condimentele. Se umplu jumatatile de ou și se ornează după plac. 

Se păstrează căteva ore la frigider. 


(Eu n-am avut timp de ornat si le-am servit asa.)


Poftă bună!

Voi ce rețeta folosiți pentru ouăle umplute? 

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI