O garnitura perfecta pentru grătar.
Perfecti pentru o cina rapida sau felul 2.
Eu i-am servit cu chiftele de dovlecel. Rețeta este tot aici.
-1 kg de cartofi
-condimentele preferate
-450 g ciuperci din borcan
-2 lg ulei
-100 ml apa
1.Se fierb cartofi în coaja cu sare . Se scurg de apa și-i curățam. Se tru cubulețe.
2.Se pun ciupercile la scurs.
3.Se amesteca toate ingredientele într-un bol.
4.Se pun în tavă. Se coc pana intra furculița.
5.Se coc la cuptor pana se evapora apa.
Pofta bună!
Mai jos va las o reteta la chiftele de dovlecel
Chiftelele de dovlecel de post
Am pus la 👁 :dovlecel razalit și scurs de apa, condimente, pâine, faina, cartof fiert și ras, usturoi, o ceapa, pătrunjel. Am amestecat bine bine, am format chifteluțele. Le-am copt în ulei încins.
Pofta bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu