Chec la tava

* Este o reteta simpla.

*Blatul este pufos.

*Se poate servi cu crema preferata sau dulceata.



Ingrediente:

-4 ouă mari
-12 linguri ulei
-12 linguri zahăr
-14 linguri făină
-2 plicuri de zahăr vanilat
-un praf de sare
-un plic de praf de copt



Mod de preparare:
Reteta video aici:

1.In bolul mixerului spumăm ouale . Adăugam sarea și mixăm continuu.
2.Adăugăm plicurile de zahăr vanilat.Mixăm.
3.Adăugăm uleiul,amestecand continuu.
4.Adăugăm treptat zahărul și amestecam pana nu se mai simt granulele de zahăr.
5.Adăugăm praful de copt, amestecăm.Se pune treptat faina si amestecam.
6.Compozitia rezultata se pune în tava de 20*30 cm.


7.Se coace la foc potrivit până trece testul scobitori.
8.Rece se pudrează cu zahăr.
Poftă bună !



Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI