Fursecuri cu nuca

 Este o rețetă simplă . Perfectă pentru iubitori de nuca.

Se pot implica si cei mici pentru a taia formele. 

Se pot pudra cu zahar sau sa se glazureze si sa se puna bombonele sau nuca

Ingrediente :
-300 grame faina
-100 grame nuci macinate
-100 grame zahăr pudră 
-3 gălbenușuri
-un pachet de unt sau margarina 
-un praf de sare
-o lingurita de bicarbonat stins
-un plic zahar vanilat
decor :zahar pudră sau  glazura de ciocolata ornata cu bombonele colorate sau  nucă
. Amestecam  faina cu untul, sarea, vanilia si zahărul pana obtinem consistenta de nisip. Adaugam treptat gălbenușurile, nuca si bicarbonatul. Amestecam până avem un aluat. 
Se intinde foi. Se tau cu formele sau paharul. 
Se pun în tava. Se coc la foc potrivit. 
Se lasa la sece si se decoreaza dupa imaginatie si preferinta fiecaruia. 
Poftă bună! 





Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI