Tiramisu DUO (Sau Tiramisu FLORINAsau Tiramisu Happy)



 

    Cum vreți sa îl treceți în caietul cu rețete asa sa faceți. Este un dulce simplu, simplu potrivit și pentru cei mici. Se poate înlocui compotul cu o cafea sau chiar cacao cu lapte. Nu vreți fructe le omiteti. Se poate implica toatr lumea, un dulce fără coacere  

      Ingrediente 1 pachet pișcoturi, 1 plic cacao, 250 g mascarpone, 2 lg smantana, 200 ml frisca, 4 gălbenușuri, 100 g zahar pudră, fructe la alegere, compot pt insiropat

 în plus un plic cacao 

       Mod de preparare: În tava de tort cu diametrul de 20 cm se pune un stat de pișcoturi în fundul tăvi și pe laterale. Pișcoturile se lasă în compot pana numărăm la 2.

     Batem gălbenușurile cu zaharul, vanilie sau ce arome vrem pana s-a topit zaharul, se adauga smantana, cacao și mascarponele de la frigider. 

    Dacă avem frisca o batem și o adăugăm, dacă nu adăugăm albușurile bătute(4 albușuri se bat spuma tare dacă vrem sa le folosim la crema) . Se pune peste pișcoturi, adăugăm un stat de fructe, unul de cacao, pișcoturi și tot asa pana terminam pișcoturile, crema. Decoram după preferința. Se lasa la frigider minim 4 ore. Poftă bună!

 Pt un tiramisu în 2 culori amestecam doar jumătate de crema cu cacao.

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI