Este un aperitiv simplu de realizat.
O reteta rapida si scurta.
Se pot consuma pentru mic dejun sau un aperitiv.
Ingredientele sunt accesibile si mereu in cămara noastră sau frigider.
Maioniza se poate face in casa sau cumpărata din magazin.
Aceasta salata de ciuperci am mâncat-o la o verisoara. Si de atunci m-am îndrăgostit de ea.
-un borcan ciuperci 900 grame
-2 linguri maioneza
-4 linguri iaurt grecesc sau smântână
-usturoi dupa preferinta
-sare si piper dupa gust
Stoarcem ciupercile. Le tocam.
Zdrobim usturoiul.
Amestecam maioneza cu smântâna, usturoiul pisat, sare si piper.
Adăugăm si ciupercile. Amestecam bine.
Se pune in bol. Acopirim cu maioneza amestecata cu smântâna.
Se pun la rece.
Se servesc intinse pe paine, ardeu gras sau castraveti.
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu