Ingrediente :
250 gr biscuiti petit beurre
2 linguri dezahar
50 gr margarina
50 gr ciocolata amara sau 25 grcacao
Optional :75 gr nuca
Optional:100 grame rahat
100 ml apa
Cocos pt infoliat
Mod de preparare :
Punem într-o craticioara ciocolata, apa, zaharul si margarina. Se pun pe baie de aburi si amestecam pana am obtinut un sirop. Lasam putin la racit.
Intre timp rupem cu mana biscuiti.
Peste biscuiti punem siropul format si amestecam.
Pe o folie de plastic presarati putin cocos (s si puneti compozitia. Rulati strans sub forma de rulou si impingeti din ambele capete sa scoateti aerul din salam. Legati strans la ambele capete si dati salamul de biscuiti la frigider cateva ore sau peste noapte. Repetati
Taiati salamul de biscuiti felii si serviti.
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu