Ciuperci umplute cu brânză

O rețetă simplă și accesibilă.
Se prepară din 3 ingrediente .

Este potrivit pentru aperitiv, prânz sau cină. 

   Ingrediente:

-1 kg ciuperci champignon

-aproximativ 200 gr. brânză de vaci sau oaie sau telemea 

-sare după gust (dacă le facem cu telemea renunțăm la sare)


Ciupercile se spală sau se curăță.Se  îndepărtează piciorușele, având grijă  să rămână intacte pălăriile.
Picioarele ciupercilor se toacă mărunt, se amestecă cu brânza. Condimentăm cu puțină sare. 

Sărăm  interiorul pălăriilor. Le umplem cu compoziția de mai sus.

Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se coc în cuptorul preîncălzit la 175 de grade pentru 30-35 de minute.



Poftă bună! 



Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI