Gulii umplute

O rețetă perfectă pentru o mâncare mai sănătoasă. 

Eu o ador. Se prepară foarte simplu. 

Gulia are puține calorii, dar este bogată în fibre, vitamine și minerale. 


Ingrediente:

-4 gulii potrivite

-300 g carne de pui tocată

-o ceapă

-o lingură pesmet

-2 linguri ulei (măsline sau floarea soarelui)

-sare, piper și boia după gust

- pătrunjel verde

1.  Curațăm guliile, le spălăm și le scobim. Punem apă cu sare la fiert iar când dă în clocot scufundăm guliile și le lăsăm să fiarbă 5 minute. 

2. Călim ceapa în ulei, adăugăm miezul tăit cât mai mărunt și când s-au înmuiat se adaugă carnea tocată. Se călesc împreună până își schimbă carnea culoarea. 

3. Se condimentează cu sare, piper, boia și pesmetul, pătrunjel tocat și amestecă toate. 

4. Umplem guliile cu amestecul de carne tocată și le așezăm într-o tavă, pe hârtie de copt. Se dă la cuptor timp de circa 35 minute la 180 grade Celsius. 






Poftă bună!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI