Prajitura Cappadocia

 Este o prajitura cu albușurile ramase de la cozonaci sau Ișlere putem face o prajitura foarte bună. 



Se prepara foarte simplu și ingredientele sunt simple și accesibile. 



Blat:

-4 albușuri

-7 linguri zahăr 

-120 grame cocos

-3 linguri făină

-un praf sare

În plus:

-150 grame cremă de ciocolata sau crema ramasa de la Ișlere

-200 ml frișcă bătuta

-50 grame ciocolată topită

Blat:Se bat albusurile spumă tare cu zaharul si sarea. Adăugăm treptat cocosul si faina amestecand cu mișcări largi. 

Se pune in tava tapetata si se coace la foc potrivit. 

Se lasă la rece. Se unge cu crema. Se decorează cu frișcă bătută. Deasupra punem ciocolata topita. 

Lasam la rece pana la servire. 






Poftă bună! 


Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI