Pentru iubitoari de cafea, biscuiți si înghețata rețeta de azi este perfectă.
Se anunță zile călduroase si e perfect pentru o înghețată.
Rețeta de azi este una simplă si perfectă pentru zilele cand poftim la o înghețată.
Ingrediente:
pt cafeaua dalgona :
- 2 lg cafea instant
- 2 lg apa fierbinte
- 2 lg zahar
pt frisca :
-250 ml frisca lichida
-80 gr zahar pudra vanilat
-1 plic intaritor de frisca
opționale :
- 2 ml esență rom
- 3 plicuri zahar vanilnant
- esență de vanilie
- cocos după gust
- biscuiți
pas 1: Batem bine ingredientele pentru cafeaua dalgona pana e o spuma ce nu cade de pe palete.
pas 2: Batem ingredientele pentru frisca si adăugăm și vanilia pana e o spuma tare.
pas 3: Amestecam cu o spatula cafeaua și frișcă. Adăugăm cocosul și esența de rom și mai amestecam puțin.
pas 4: În caserolă adăugăm un strat de biscuiți la bază, adaugam compozitia de la pasul 3 si mai adăugăm un strat de biscuiți. pas 5: Se pune capacul pe caserolă și lăsăm la congelator minim 4 ore.
Rezistă în congelator cam o săptămână.
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu