Macaroane cu brânză

Pofteam de mult la macaronele (paste) cu brânză. 

Sunt o mâncare simplă și accesibilă. 

 Este o rețetă a copilăriei cu doar câteva ingrediente și perfecte pentru prânz sau cină. 

Se pot folosi pastele ce le avem la îndemână.


 

Ingrediente:(4 porții) 

 -400 g macaroane

-puțina slănină sau o lingura de ulei 

-500 g branza  sarata(telemea, cas, cascaval)

 - sare și piper după gust 

-opțional 2 linguri de smântână

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare.

Cand apa clocoteste se adauga pastele si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se scurg de apa cand sunt gata, se adauga slanina prajita sau uleiul încălzit, smântânasi branza si se amesteca. 

(Daca folositi telemea, cascaval, cas… o radeti inainte.)

Se condimentează cu sare si piper și le servim fierbinți.




Poftă bună! 


Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI