Pui Shanghai

O rețetă simplă,economică si ușor de realizat.
Se prepară foarte simplu cu puține ingrediente.
Pentru un prânz rapid rețeta de azi o sa vi se pare perfectă.
Daca folositi piept de casa vă recomand sa-l dati în clocot un minut ca la aripioarele de pui.
Este un fel de mâncare preferat de torta familia cu un gust superb. 



Ingrediente: 
-600 g piept de pui 
- 2 ouă 
-150 g faină 
- 2-3 căţei de usturoi 
200 ml ulei 
-2 lg muştar 
- 1 legătură de pătrunjel 
-sare , piper și vegeta după gust
-optional: seminte de susan

Mod de preparare
Pieptul de pui se spală, se şterge, apoi se taie în fâşii lungi, cu grosimea de circa 1 cm.
Usturoiul şi pătrunjelul se toacă mărunt. 
 Intr-un castron se pun ouăle, usturoiul, sarea, piperul, muştarul, 70 gr făină, verdeaţa şi se amestecă bine până avem o pastă omogenă. 
Fâşiile din piept de pui se condimentează cu sare, piper și vegeta, se îmbracă în făină, după care se trec prin compoziţia de ou.Apoi prin susan. 
Uleiul se pune la încins într-o tigaie, iar în acesta se prăjesc pe rând fâşiile de pui, până se rumenesc uşor pe toate părţile.


Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI