Dovlecei cu brânză la cuptor

 Dovlecei sunt în plin sezon. Sunt foarte buni și se pot prepara în diverse feluri. Fie ca i facem pane, Placintele sau la cuptor sunt foarte buni și apreciați la mine in familie.

Rețeta de azi este perfectă pentru un aperitiv, prânz sau o cină delicioasa.

Ingredientele sunt puține și accesibile.

Eu am folosit o tava de 30*20cm.


Ingrediente:

-800-900 grame dovlecei sau zucchini

-3 ouă

-300 grame brânză de vaci

-sare, piper și vegeta după gust

-puțin unt sau lei pentru uns tava

Mod de preparare:

Se curăță dovlecei de coaja și se tău felii de 2-3 mm grosime.

Se unge tava cu unt și se așează un rand de dovlecei condimentați cu sare, piper și vegeta, un rand de brânză si tot așa. La final se adaugă și ouăle batute bine.

Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius pentru 30-35 minute.



Poftă bună! 

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI