Cornulete fără zahar (Cornuri)

Cu toți adoram conurile, aceasta este rețeta unei vecine și se păstrează fragede chiar și a doua zi. 

Este o rețetă simplă și chiar ieftina. 

Se pot servi la gustări sau dimineața lângă ceai, cafea sau lapte. 



Ingrediente:

- 7 linguri apa calduta

-drojdie cât o nuca

-o lingura otet

- faină cam 400 grame

-o cana untura

Se amesteca faina cu untura pana are consistenta de nisip. Se adauga drojdia înmuiată în apă și otetul. Se frământa un aluat pana are consistenta de plastilina. 

Se lasa sa dospească cam 30 de minute. Se întinde foaie și se tau triunghi. 

Se pune in fiecare triunghi dulceata eu am pus cam o lingura cu varf. 

Se rulează de la mare la mic. Se coc în cuptor la o temperatura medie spre mica. 

Optional pudra cu zahar. 

Se mai pot umple cu rahat, ciocolata,nuca amestecata cu dulceata.





Poftă bună! 


Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI