Piept de pui crispy

 Nu știți cum sa mai gătiți pieptul de pui. Atunci rețeta de azi o sa vă fie de ajutor. Sunt perfecte pentru prânz sau pachetel și este o varianta făcută în casa cu ingrediente simple și accesibile.



Ingrediente:

-3 bucăți de piept de pui dezosat

-2-3 oua

-150 grame faina

-150 grame pesmet

- 2 lingurite de sare

-o lingurita de piper

-2 lingurite boia dulce sau iute sau chili

-o lingurita de usturoi granulat 

-o lingurita de vegeta 

-2 cani de apă

-ulei

Pieptul de pui se tai în  fâșii si se pun intr-o oala. Se acopera cu 2 cani de apa rece in care am dizolvat 1/2 lingurita usturoi granulat, 1 lingurita vegeta, 1 linguriță de piper si 1 lingurita sare. Se pune oala pe foc si se fierb pentru 10 minute din momentul in care apa incepe sa fiarba, le scurgem apoi de apa si se lasa sa se racoresca un pic într-o sita.

Intr-un bol batem ouale ca pentru omleta, in alt bol amestecam faina cu restul condimentelor. 

Trecem fiecare bucata de piept prin amestecul de faina, apoi prin ouale batute  si  prin pesmet. 

Prajim în ulei încins pe toate părțile sau le coacem la cuptor. 



Poftă bună! 


Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI