Vreți o rețetă simplă și foarte ușor de realizat, fără frământare. Atunci rețeta de azi o sa vă fie de ajutor.
Ingredientele sunt foarte puține și foarte accesibile.
Avem nevoie de:
-2 dovlecei sau zucchini(anul acesta s-au făcut în grădină zucchini doar)
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 2 ouă
-2 linguri ulei de măsline
-3 linguri cașcaval sau parmezan ras
Topping :
-200 grame cașcaval ras
- 3 roșii din grădină sau balcon
- sare și piper după gust
Se mai poate adauga mărar tocat pentru cine dorește.
Se toacă la robot sau se rad pe razatoarea mica legumele. Se stoarce bine de zeama.
Se adauga ouale, putin piper și sare, cascavalulși uleiul. Amestecam foarte bine.
Tapetam tava de la aragaz cu hârtie de copt. Adăugăm compoziția și o nivelam bine. Adăugăm cașcavalul ras, roșiile tăiate și presaram sare și piper. Coacem aproximativ 40-45 minute la 150 grade.
Pofta bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu