Salata Coleslaw este o salata de varza doar ca mai are morcovi, ceapa si maioneza.
Este o reteta internationala si foarte gustoasa.
Se prepara foarte simplu si este perfecta cu pui sau cu cartofi si carne de porc sau simpla.
Pentru o varianta de post am putea pune maioneza de post, iar pentru o varianta mai light putem adauga si 100 grame de iaurt grecesc.
Pe blog am postat si salata clasica de varza.Pentru reteta click aici.
Pentru salata coleslaw avem nevoie de urmatoarele ingrediente:-o varzaa alba sau rosie mare
-2 morcovi medii
-o sfecla medie
-o ceapa mica
-100-120 g maioneza sau maioneza dintr-un galbenus, o lingura de mustar, 100 ml ulei, putina sare si piper
-sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Tocam varza, curatam restul legumelor si apoi radem morcovi si sfecla. Ceapa o tocam marunt. Preparam maioneza ca la salata de vinete, reteta la maioneza aici.
Si acum amestecam totul foarte bine. Tinem la rece minim 2 ore apoi o servim.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu