Friptura de pui

 Friptura de pui este o mancare simpla si accesibila, foarte usor de realizat cu ingrediente putine.Este o reteta de familie si o idee pentru pranz sau cina.



Ingrediente:

-1 pui portionat (am folosit tot puiul fără organe) 

-2 cepe

-1 lingură pasta de ardei sau după gust

-câțiva catei de usturoi 

-100 ml ulei 

-o cana de apă 

-sare și piper după gust 

-pătrunjel verde

Mod de preparare:

Încingem uleiul. Când este încins adaugam ceapă tăiată și carnea de pui portionat și le prajim. Adăugăm apa, pasta de ardei sare și piper și fierbem la foc mediu spre mare amestecând din când în când. 

Oprim focul când este gătită carnea și adăugăm pătrunjelul tocat și usturoiul trecut prin presă. 

Servim cu mamaliga sau  piure și murături sau salată.

 




Poftă bună! 



   

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI