Tocăniță de cartofi

 Pe blog am câteva rețetete de tocanite care mai de are de bune. Astazi vin cu o tocanita de cartofi cu cârnați. Este o mâncare consistenta bună cu murături, salate, pâine sau mamaliga.

Ingredientele sunt puține și accesibile.



Avem nevoie de:

-2 cepe mici sau o ceapă mare

-un morcov

-8-9 cartofi mai mari

-o lingură pasta de ardei(eu am folosit pasta de ardei și roșii)

-2 linguri de ulei 

-2 fire de carnat 

-apa

-sare, piper, boia după gust 

-pătrunjel tocat  

Mod de preparare:

Tocam ceapă cubulețe mici și o călim în ulei împreună cu carnatul tăiat în bucăți. 

Cand ceapă si carnatul sunt căliți adăugăm apă călduță,pasta de ardei, cartofi și morcovul tăiate cubulețe și lasam sa fiarbă pana sunt gătiți cartofi și morcovul. 

Condimentam cu sare, piper, boia și pătrunjelul și mai gătim pana are consistenta dorită. 





Poftă bună! 



Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI