Gușă fiarta cu boia

Zilele trecute am tăiat porcul și am făcut și puțina gușă fiarta cu boia. Este o rețetă simplă și ușor de realizat. Aceasta este una dintre rețetele de familie. 



Ingrediente:
-gușă de porc
-apa
-sare, piper, boia după gust
-usturoi trecut prin presă
Mod de preparare:
Gușă se spala foarte bine în câteva ape.
Se pune într-o oala la fiert cu apa multă. Se pune sare și se lasă la fiert pana intra furculița în ea.
Se scoate din apa și se lasă puțin sa nu ne ardă la degete. Mai adăugăm putina sare, presaram piper și boia după gust și punem și catei de usturoi pisați acum(daca dorim). 
Se lasa sa se răcească de tot apoi o putem pune în congelator sau sa o afumam 2 zile. 
Se serveşte cu usturoi, ardei, paine. 



Pofta bună! 

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI