Pasta de jumări

Astazi va prezint varianta mea pentru Pasta de jumări. Ingredientele sunt simple și putem modifica cantitatea foarte ușor.

Pasta de jumări se poate consuma la micul dejun sau este perfectă pentru aperitive. Rezista aproape o săptămână în frigider. 





Se mai poate adauga si un ardeu roșu.

Ingrediente:

-200 grame jumari

-o ceapă roșie

-un castravecior murat

-un ou

-un cartof mai mare sau 2 mai mici

-sare și piper după gust

-o lingură muștar

Mod de preparare:

Fierbem oul și cartoful în coaja. Când sunt fierte le curata și lasam la răcit. Ceapa o curata de coaji.

În bolul de la chopper adăugăm jumările, ceapa și le tocam. Când sunt tocate adăugăm și castravetele murat. Când s-a răcit oul și cartofi i adăugăm împreună cu muștarul și mai amestecam. La final adăugăm sare și piper și omogenizam totul pana obținem o pasta.

Lasam minim o ora la rece apoi o servim pe pâine sau ardeu.

Daca nu aveți un chopper uteti toca ingredientele cu mașina de carne. 





Poftă bună! 

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI