Prajitura cu foi de napolitana fără coacere

 Printre alte prajituri anul acesta am facut si aceasta prăjitură cu foi de napolitana și o crema de cacao.



Ingrediente:

3 foi de napolitana

Crema:

-500 ml lapte

-2 linguri făină

-2 linguri de cacao

-200 grame unt

-un cub de ciocolata de menaj

-250 grame zahar pudra

Amestecam zaharul cu făină, cacao si laptele treptat. Se pun pe foc si se amesteca pana obtinem o crema.Se adauga cubul de ciocolata și amestecăm pana s-a topit ciocolata. Se adaugă cand e rece un pachet de unt spumat.

În crema mai adăugăm o foaie de napolitana zdrobita. 

Pe o foaie de napolitana punem crema. Deasupra acoperim cu foaie zdrobita sau întreaga. Se lasa la frigider câteva ore. 





Pofta bună! 

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI