Tiramisu cu piersici la pahar

O varianta rapida pentru Tiramisu la pahar cu fructe. Eu am folosit un borcan de compot mai mic. Dar se pot folosi nectarine, vișine, cireșe sau orice fructe. 



- 200 g piscoturi

-compot de piersici pentru insiropat pișcoturile 

-piersici din compot 

crema:

-250 grame mascarpone

-250 ml frisca lichida îndulcita

 - 40grame zahăr pudră cu aromă de vanilie

-esență de vanilie

Ingredientele pentru crema se amesteca împreună cu mixerul pana nu mai cade de pe palete. 


La paza paharului am pus un strat de pișcoturi insiropate. Se pune un strat de crema, unul de fructe și tot asa pana te termina pișcoturile și cremă și fructele. 


Se tin la rece în frigider minim 5 ore apoi se pot servi.


Rețeta este rapida și de efect.




Poftă bună! 


Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI