Ciorba de perișoare 2

 Pe blog mai am o varianta de ciorba de perișoare rețetă de familie.



 Astazi vreau să vă prezint o varianta mai ușoară și cu mai puțin orez.



Ingrediente:


-1 ceapa mica

-1 morcov

-1 rădăcină de pastarnac

-1/4 țelină mare

-330 ml bulion

-3 litri apa

-sare după gust

Perișoare:

-450-500 grame carne tocată(porc, pui, porc-vita) 

-2 linguri orez

-2 ouă medii

-sare și piper după gust

Mod de preparare:

Punem apa la fiert. Curata legumele și le tocam cu un robot de bucătărie sau cu cuțitul.

Cand apa începe sa fiarbă adăugăm legumele.

Pentru perișoare amestecam ingredientele foarte bine și facem biluțe de mărimea unei nuci sau mai mari. 

Cand legumele dau în clocot, dam focul la minim, adăugăm perișoarele și dam focul la mediu spre mare și lasam sa fiarba foarte bine. 

Cand perișoare sunt aproape fierte adăugăm bulionul și pătrunjel tocat. Lasam sa fiarba bine. 

Servim cu smântâna și ardei iute entru cine dorește. 






Poftă bună! 


Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI