Pasta de peste sau Pasta de ton este o rețetă preluata din caietul mamei unui coleg de la facultate. Este o rețetă destul de simpla si ușor de preparat. Este perfectă pentru micul dejun, aperitive sau de pus în pachetel.
Ingrediente:
-2 conserve de ton mai mari(eu am folosit 4 conserve mici în total 320 gr)
-50 grame unt
-maioneza eu am pus 3 linguri
-1 lingură muștar
-sare, piper și vegeta după gust
-o ceapă tăiată marunt
-zeama de lămâie
Mod de preparare:
Tonul se scurge foarte bine de apa. Se amesteca cu restul ingredientelor cu ajutorul mixerului. Zeama de lămâie adăugăm după gust.
Se ornează cu măsline și lămâi.
Se pastreaza câteva ore la frigider apoi servim cu pâine, castraveti, ardeu gras.
Este un aperitiv ce a fost apreciat la mine in familie.
Mulțumesc mult pentru rețeta!
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu