Astazi revin cu o rețetă de oua umplute în sos de iaurt cu maioneza.
Ingredientele sunt simple și accesibile. Reteta este simplă și accesibilă.
Ingrediente:
- 6 sau 10 ouă care se fierb aproximatix 20 minute
-o cutie medie de pate de porc
- opțional 1 lingură unt
- câteva bucăți de salam opțional
- sare si piper după gust
Pentru sos
-1- 2 linguri maioneza
-3-4 linguri iaurt grecesc
-sare și piper după gust
-2 lingura smântână
Mod de preparare
Dupa fierberea ouale lor, se curăță de coji și se taie in jumatate cu un cutit cu lama lata si se scot galbenusurile.
Gălbenușurile se paseaza cu furculita si se amesteca cu pateul, untul, salamul tăiat cubulețe și condimentele. Se umplu jumatatile de ou și se așează pe un platou cu umplutura în jos.
Pentru sos se amesteca toate ingredientele și se adaugă peste.
Se păstrează căteva ore la frigider apoi servim.
Pofta bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu