Hummus

Astăzi vă prezint varianta mea de hummus. Este o rețetă perfectă în zilele de post.



Ingrediente:

 -1 conserva de naut

-1-2 linguri pasta dee tahini

-100 ml ulei de masline

-sare,piper si boia dupa gust

-2 catei de usturoi

-zeama de lamaie 

-ceapa verde pentru garnisit

Se scurge năutul de zeamă și se pasează cu ajutorul unui blender până când se obține o pastă foarte fină.

Pasta de năut se amestecă bine cu cea de tahini, cu zeama de lămâie şi cu usturoiul tocat foarte mărunt.

Se adaugă, amestecând încontinuu, uleiul şi apă din conservă până când pasta devine fină, dar consistentă. Se asezonează cu sare, piper  şi boia. Se pune într-un bol și se decorează cu ulei de măsline sare, piper, boia și ceapă verde.










Poftă bună!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

FACEBOOK RECOMANDARI