Foietaj umplut cu carne tocata

Foietaj  umplut cu crne tocata este perfect pentru pachetel,mic dejun, pranz sau cina. Ingredientele sunt accesibile si le avem la indemana.



Ingrediente:
-un paachet aluat de foietj
-un ou pentru uns
Umplutura:
-500 grame tocata
-o ceapa potrivita
-sare,piper, boia iute/ dulce
-1 legtura usturoi verde
-1/2 legatura de marar
- 5 linguri de ulei


Decongelam aluatul de foietaj.
Incingem int-o cratita uleiul sicalim ceapa si carnea bine.Cand sunt calite le lasam la racit si cand s-au racit adaugam condimentele si verdeata tocata.
Aluatul de foietaj decongelat se taie in patrate si se pune umplutura pe fiecare patrat. Se ruleaza si se pun intr-o tava tapetata. Se ung cu ou si se coc la foc potrivit.




Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI