Ghiveci de legume

 Ghiveciul de legume este o mancare simpla,usoara si perfecta vara. Reteta este putin modificata fata de cea ce o stim de la bunica.



Am folosit amestecul de legume mexicanane pentru aceasta reteta.


Ingrediente:

-2 cepe

-400 grame mix de legume mexicane( sau pastai,mazare, morcovi,ardei)'

-2-3 linguri ulei

-600 ml apa 

-sare,piper dupa gust

-150 grame orez

-200 ml bulion

Mod de preparare:

Calim ceapa in uleiul incins,adaugam legumele congelate sau cele proaspete curatate si  le calim putin.'

Adaugam apa calda si lasa sa fiarba pana sunt aproape gatite. Am adaugat orezul si am mai lasat la fiert pana s-a gatit orez.Condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam bulionul si mai lasam sa de-a 2-3 clocote.

Servim cu muraturi!











Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI