O reteta simpla ,sanatoasa si rapida . Este perfecta pentru cina.
Ingrediente:
-un borcan mare de mazăre(680 grame ) sau 500 grame mazăre congelată
-un borcan mare de ciuperci
-o ceapă mare
-3-4 morcovi
- 2 linguri pastă de ardei sau o jumătate de ardei gras sau Kapia
-300 ml bulion
-sare , piper,cimbru și marar dupa gust
-2 linguri ulei
-350 ml apă
-un borcan mare de mazăre(680 grame ) sau 500 grame mazăre congelată
-un borcan mare de ciuperci
-o ceapă mare
-3-4 morcovi
- 2 linguri pastă de ardei sau o jumătate de ardei gras sau Kapia
-300 ml bulion
-sare , piper,cimbru și marar dupa gust
-2 linguri ulei
-350 ml apă
Mod de preparare:
1.Scurgem mazărea din borcan sau decongelăm mazărea dupa instrucțiunile de pe ambalaj. Curățăm legumele și le tăiem după preferință sau le tocăm cu robotul de bucătărie.
2.Încingem uleiul. Adăugăm ceapa, morcovi și ciupercile, le călim bine.Dacă punem pastă de ardei o adăugăm după ce am calit legumele. Dacă folosim ardeu proaspăt îl călim și pe el.
3.Adăugăm mazărea, apa și bulionul. Acum e momentul să condimentăm cu sare și piper.Amestecăm foarte bine și lăsăm să mai scadă din sos .(nu chiar tot)
4.La final adăugăm cimbrul și mararul , mai lasam maxim 2 minute la foc mic.Apoi servim.
Comentarii
Trimiteți un comentariu