Placinte cu branza ,marar si ceapa verde

Placinte pe lespede cu umplutura de branza si verdeata o reteta simpla si cu gustul copilariei. Folosim ingredientele ce le avem la indemana mereu. Daca nu aveti lespede se pot coce și într-o tigaie ce o ungem cu ulei.


Ingrediente:
Aluat:
-1 kg făină 
-650-700 ml lapte călduț (sau apă călduță)
-25 grame drojdie proaspătă 
- o lingurita de zahăr 
-o lingurita de sare
-2 linguri de ulei 
Umplutură:
-700 gr. brânză de vaci sau telema sau cașcaval ras
-1/2 legatură   ceapă verde
- 1 legatură mărar proaspăt
-sare după gust
Modul de preparare pentru aluat si cum se coc placintele se poate gasi aici.
Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele.



Cozile de ceapă si mărar se pot inlocui cu spanac oparit,racit si tocat si putin usturoi amestecat cu branza de vaci rasa.




Poftă bună!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI