Pulpa de porc la cuptor

 

  • Pulpa de porc la cuptor este perfecta in orice perioada. Reteta este foarte simpla si se poate servi cu orice garnitira.


  • Se poate pune friptura si in caserola si sa se manance la birou sau la cina.


  • Ingrediente:
  • -1 kg pulpa de porc
  • -condimente:sare,piper, boia, usturoi granulat si cimbru
  • -75 ml apa sau vin
  • -1 lingura untura 
  •  Incalziti cuptorul la 180 °C. Pulpa se increasta in mai multe locuri si se condimenteaza foarte bine.

  • Așezați carnea condimentata pe toate partiile  într-o tava tapetata cu untura. Stropiti carnea cu apa/ vin alb. Acoperiți vasul și introduceți-l în cuptor pentru aproximativ 90 minute.
  • Îndepărtați  folia de aluminiu și lăsați carnea să se rumeneasca aproximativ 30 de minute. Se întoarce bucata de carne de pe o parte pe cealaltă, chiar de mai multe ori.













  • Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI