- Pulpa de porc la cuptor este perfecta in orice perioada. Reteta este foarte simpla si se poate servi cu orice garnitira.
- Se poate pune friptura si in caserola si sa se manance la birou sau la cina.
- Ingrediente:
- -1 kg pulpa de porc
- -condimente:sare,piper, boia, usturoi granulat si cimbru
- -75 ml apa sau vin
- -1 lingura untura
- Incalziti cuptorul la 180 °C. Pulpa se increasta in mai multe locuri si se condimenteaza foarte bine.
- Așezați carnea condimentata pe toate partiile într-o tava tapetata cu untura. Stropiti carnea cu apa/ vin alb. Acoperiți vasul și introduceți-l în cuptor pentru aproximativ 90 minute.
- Îndepărtați folia de aluminiu și lăsați carnea să se rumeneasca aproximativ 30 de minute. Se întoarce bucata de carne de pe o parte pe cealaltă, chiar de mai multe ori.
- Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu