Pandispan cu visine

Pandispanul cu visine este o prajitura de sezon perfecta rece sau calda. Reteta este foarte simpla . Visinele se pot inlocui cu cirese sau caise.


IIngrediente:
 -5 oua
-5 linguri zahar
-o lingurita praf de copt
- 2 plicuri zahar vanilnant
-un praf de sare
-50 ml ulei
-5 linguri faina pentru blat+ 2 linguri pentru visine
-500 grame visine
Preincalzim cuptorul la 180 grade. 
Separam ouale. Galbenusurile le amestecam cu uleiup pana are consistenta de maioneza. Albusurile le batem cu sarea si zaharul pana avem o bezea tare si lucioasa.
Amestecam galbenusurile cu albusurile. Adaugam faina amestecata cu praf de copr treptat si amestecam cu miscari ample de sus in jos.
Tapetam o tava de 30*20 cu hartie de copt si adaugam blatul. Adaugam visinele cuatate de samburo trecute printre 2 linguri de faina.
Coacem 30-40 de minute la 180 grade sau pana trece testul cu scobitoarea.
Pofta buna!











Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI