Butoiase invelite in bacon

Butoiasele invelite in bacon sunt perfecte ca aperitive servite alaturi la felul principal sau la cina.
Reteta este foarte simpla si apreciata de toata familia.



Ingrediente:

- 900 gr carne tocată(de vital si porc)
-100 gr pesmet sau 90 gr miez de paine inmuiat in lapte(5 linguri)
o lingura mustar
- 2 ceape
-2 catei de usturoi 
- o legătură pătrunjel tocat
-5 ouă mici
-50 felii subtiri bacon
-sare, piper după gust.
Mod de preparare :. Intr-un bol se adaugă carnea tocată, miezul de paine, condimentele, mustarul, pătrunjelul tocat, ceapa tocată, ouăle si se amestecă bine. Se condimentează cu sare si piper după gust. 

Se formează in palmă chiftele mai lunguiete si se asează cate o chiftea pe cate o felie de bacon si se rulează. Dacă feliile de bacon sunt lungi, le puteti tăia in jumătate. Se pune hartie de copt intr-o tavă si se asează chiftelele rulate una langă alta.  Se dau la copt in cuptorul incins la 180˚ pentru circa 25-30 de minute. Se pot intoarce cu un cleste de bucătărie să fie rumenite pe ambele părti .






 Sursa de inspiratie savuros tv.

Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI