Caetofi aurii si friptura de porc la cuptor este o reteta simpla si usoara.
Cartofi aurii:
-500 grame cartofi
-sare,piper si boia dupa gust
-2 linguri ulei
Fierbem carrofi curatati de coaja si taiati cubulete aproximativ 10 minute. I scurgem de apa si i lasam putin la racit.
Adaugam restul ingredientelor peste cartofo si i punem la copt intr-o tava l5-20 !de minute la 160 grade. Cand s-a format jos crusta i intoarcem.
Friptura la cuptor:
-500 g muschi de porc
-2 cepe mari
-1/2 morcov
-200 ml bulion
-sare, piper si vegeta dupa gust
-aproximativ 450 ml apa
-2 lg untura de porc sau ulei
-3 catei de usturoi sau dupa gust
In tava punem toate ingredientele.(untura, ceapa taiata,morcovul rondele sau taiat carnea taiata si condimentata, bulionul si apa). Se coace la 160 grade pana e gatita carnea. Spre final adaugam usturoi trecut prin presa.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu