Cartofi aurii si friptura la cuptor

Caetofi aurii si friptura de porc la cuptor este o reteta simpla si usoara.



Cartofi aurii:

-500 grame cartofi

-sare,piper si boia dupa gust

-2 linguri ulei

Fierbem carrofi curatati de coaja si taiati cubulete aproximativ 10 minute. I scurgem de apa si i lasam putin la racit.

Adaugam restul ingredientelor peste cartofo si i punem la copt intr-o tava l5-20 !de minute la 160 grade. Cand s-a format jos crusta i intoarcem.



Friptura la cuptor:

-500 g muschi de porc

-2 cepe mari

-1/2 morcov 

-200 ml bulion 

-sare, piper si vegeta dupa gust

-aproximativ 450 ml apa

-2 lg untura de porc sau ulei

-3 catei de usturoi sau dupa gust

In tava punem toate ingredientele.(untura, ceapa taiata,morcovul rondele sau taiat carnea taiata si condimentata, bulionul si apa). Se coace la 160 grade pana e gatita carnea. Spre final adaugam usturoi trecut prin presa. 




Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI