Ciuperci cu branza si bacon

 Pentru astazi va propun ciuperci cu branza si bacon. Este o mancare simpla perfecta pentru aperitive,mese festive,pahetel sau o cina rapida.



Ingrediente:

-1 kg ciuperci champignon

-aproximativ 200 gr. brânză de vaci sau oaie sau telemea 

-sare si piper după gust (dacă le facem cu telemea renunțăm la sare)

-3 bucati bacon taiate in cubulete


Ciupercile se spală sau se curăță.Se  îndepărtează piciorușele, având grijă  să rămână intacte pălăriile.
Picioarele ciupercilor se toacă mărunt, se amestecă cu brânza si baconul Condimentăm cu puținpiper si sare. 

Sărăm  interiorul pălăriilor. Le umplem cu compoziția de mai sus.

Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se coc în cuptorul preîncălzit la 175 de grade pentru 30-35 de minute.



Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI