Mini eclere

 Mini eclere sunt sunt usor de preparat si sunt foarte bune.



Aluat:

-250 ml apa

-1/2 lingura sare

-100 ml ulei

-125 grame faina

-4 oua

Apa, sarea și uleiul se pun la fiert. Când fierbe se pune faina. Se amesteca ca la mămăligă pana se desprinde de pe cratiță. Se lasă la rece. Peste compoziția răcită se adauga treptat câte un ou. Se pune in tava tapetata cu ajutorul unui pos bastonase de 3- 5 cm  si se coc la foc potrivit. În primele 30 de minute nu se deschide cuptorul apoi se mai lasă pana trece testul scobitori. Se lasa la rece.

Cand sunt reci se tau pe latime aproape de tot si se umplu cu crema urmatoare:

-200 ml lapte

-1 plic creme ole cu gust de vanilie 

-200 ml frisca lichida

 Se prepara mixul de creme ole de pe spatele ambalajului.

Se glazureaza cu 2 cubulete de ciocolata de menaj topita cu 3-4 linguri de ulei.








Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI