Briose cu fulgi de ciocolata

 Briosele cu fulgi de ciocolata se numara printre preferatele familiei. Reteta este foarte simpla si usoara iar cei mici o sa le adore.



Ingrediente:

-4oua marimea M Sau 3 oua marimea L

-150 g zahar

-100 ml lapte

-200 ml ulei 

-300 g faina

-10 g praf de copt

-2plicuri de vanilie sau esenta de vanilie

-un praf de sare

-100 g ciocolata taiata sau fulgi de ciocolata

Spargem ouăle intr-un bol. Peste ele adaugam tot zaharul și sarea și zahărul vanilat . Mixam 3 minute pana ce amestecul a crescut volumul. Adaugam laptele si uleiul. Mai mixam cateva secunde .

La faina adaugam praful de copt, amestecam putin. 

Acum punem faina peste oua, toata odată și mai mixam.  

In final adaugam fulgi de ciocolata sau bombonelel colorate si amestecam.

 Punem 3/4 de aluat în tavile de brioșe tapetate cu hârtiile speciale. Trebuie sa stea minim 1 ora la frigider. 

Încingem cuptorul la 250 de grade, punem briosele inauntru, apoi scadem temperatura la 210 grade. Le coacem aproximativ13-15 min.








Pofta buna!


Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI