Pulpa de porc condimentata

 Pulpa de porc condimentata vu boia si usturoi este un mezel gustos, simplu de preparat si o sa le placa tuturor.

Ingrediente:


-o bucata de pulpa de porc

-apa

-sare, piper, boia după gust

-usturoi trecut prin presă

-boabe de piper si foi de dafin

Mod de preparare:

Pulpa de porc se spala si apoi se taie in 2 bucati sau mai multe.

Se pune într-o oala la fiert cu multă apa. Se pune sare, boabe de piper si 2-3 foi de dafin și se lasă la fiert pana intra furculița în ea.

Se scoate din apa și se lasă puțin la racit (2-3 minute)

Mai adăugăm putina sare, presaram piper și boia după gust și punem și catei de usturoi pisați sau usturoi granulat.

Pofta buna!

Rezista in frogoder o saptamana sau se poate congela.





Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI