Pasca cu branza sarata

 Pasca cu braza sarata se face la mine in familie de sarbatorile Pascale. 



Pe vremuri mama si bunica le coceau in cuptorul de caramida.

Reteta este foarte simpla si o sa obtineti 3 păști din ingredientele date.

Ingrediente aluat:

-1 kg faina

-600 ml apa călduță

-1 lingurita drojdie uscata

 - 1 linguriță de zahăr

-1 lingura sare

Se frământă un aluat potrivit ca aici

Se lasă la dospit 2 ore.

    Umplutura:

-1 kg brânză de vaci sau cașcaval ras 

- sare dupa gust 

- 4 oua

Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.

Pentru uns 1 ou

Se întinde o foaie in forma rotunda. Se pune umplutura. Dupa ce am umplut adunam capetele. Se pune in tava si se unge cu ou batutu

Se coace la foc potrivit.















Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI