Drob de pui

Drobul de pui este o reteta ce poate inlocui drobul de miel si se poate prepara oricand ne este pofta de drob.
Ingrediente:
-500 gr organe de pui
-1 piept de pui
-6 oua
-1 ceapa
- 2 legaturi  usturoi
-2 linguri grasime de pasare sau ulei
- sare si piper dupa gust
-1 legatura marar
-1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Se pun organele de pui (ficatei, inimi si pipote) impreuna cu pieptul de pui la fiert in apa cu sare cca 30 minute.

Se lasa la racit,  se dau prin masina de tocat carne, apoi se amesteca cu 5 oua batute, verdeata tocata marunt, ceapa calita impreuna cu  in 2 linguri de grasime, condimentele.

Se pune jumatate de compozie in tava, adaugam cateva oua fierte si acoperim cu restul compozitiei. Se poate unge cu un ou batut.

Se pune aproximativ 1 ora la cuptor, la 180 grade. Se lasa apoi la racit si apoi se taie.




Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI