Piept de pui gratar

Pieptul de pui la gratar este usor de pregatit si foarte consistent, perfect la langa salate sau felul 2, sau simplu.



Ingrediente:

 1 caserola cu piept de pui sau 1 piept de pui

-sare si piper dupa gust

-putin ulei

Se taie pieptul de pui in cei doua lobi, apoi fiecare lob se feliaza in 3 felii daca pieptul e micut sau 4 felii daca pieptul de pui e mai mare. Nu taiati feliile foarte subtiri fiindca gratarele vor iesi prea uscate. Feliile trebuie sa fie cat de cat egale in grosime.

Se presara sare si piper pe ambele partile ale feliilor.

Se unge grill-ul sau gratarul cu ulei si apoi se incinge foarte bine. Se da focul la mic si se aseaza feliile de pui in tigaie.

Se prajesc pe prima parte pana vedeti ca marginile s-au alibit de jur imprejur. Dureaza in jur de 2 minute.

Se intorc pe cealalta parte si se prajesc inca 2 minute.





Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI