Guguluf marmorat

Guguluful marmorat il am de la o colega de birou sub nume de Chec in forma speciala.

Ingrediente:



- 5 oua

-10 linguri zahar

-8 linguri faina

-6 linguri ulei

- 1 praf de copt

 -3 vanilie

-2 linguri de cacao

-coaja de lamaie

-nuci,stafide

 Se bat albușurile spuma cu zahar, gălbenușurile se amesteca cu uleiul, coaja de lamaie si praful de copt. Dupa ce sunt batute albusurile se amesteca toate, se pun in tava si se lasa putina compozitie care  se amesteca cu  cacao .

 Se pune in tava de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina, un strat simplu, unul cu cacao. 

Se coace la foc potrivit pana trece testul cu scobitoarea.

Rece se pudreaza cu zahar sau se glazureaza cu ciocolata neagra si decora cu cocos.






 Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI