Peștele nu lipsește la masa de Revelion dar este perfect și când avem dezlegare la pește.
Ingrediente:
- pește eviscerat
- sare
- piper proaspăt măcinat
- ulei
- suc de lămâie
- opțional condimente pentru pește
Mod de preparare:
1. Curățați și spălați bine peștele.
2. Stropiți peștele cu puțin ulei și frecați-l cu sare și piper după gust.
3. Dacă doriți, adăugați condimentele pentru pește pentru a intensifica aromele.
4. Încingeți tigaia grill sau grătarul la foc mediu.
5. Așezați peștele pe tigaie sau grătar și gătiți-l timp de aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte, sau până când carnea devine opacă și se desface ușor cu o furculiță.
6. La sfârșitul gătirii, stropiți peștele cu suc de lămâie pentru a adăuga prospețime și savoare.
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu