Pește la gratar

Peștele nu lipsește la masa de Revelion dar este perfect și când avem dezlegare la pește.



Ingrediente:

- pește eviscerat 

- sare

- piper proaspăt măcinat

- ulei 

- suc de lămâie

- opțional condimente pentru pește 

Mod de preparare:

1. Curățați și spălați bine peștele.

2. Stropiți peștele cu puțin ulei  și frecați-l cu sare și piper după gust.

3. Dacă doriți, adăugați condimentele pentru pește pentru a intensifica aromele.

4. Încingeți tigaia grill sau grătarul la foc mediu.

5. Așezați peștele pe tigaie sau grătar și gătiți-l timp de aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte, sau până când carnea devine opacă și se desface ușor cu o furculiță.

6. La sfârșitul gătirii, stropiți peștele cu suc de lămâie pentru a adăuga prospețime și savoare.





Poftă bună!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI