Paste cu sos

Cand facem friptura si nu stim cu ce garnitura sa o servim fierbem paste si incalzim friptura .

Se pot servi la pranz sau cina. Se pot pune in caserola pentru pranzul de la birou.



Ingrerdiente:

- 500 g paste preferate

-500 g muschi  de porc

 - sos pentru paste

-500 ml bulion

-un borcan sos pentru paste

-sare și piper după gust 

-100 ml  ulei

-apa

-300 ml  bulion 

-cimbru si oregano dupa gust

-parmezan 

Se taie carnea cubulete dacă folosim proaspătă. Carnea se condimenteaza cu condimente.

Intr-o tava  uleiul, se adauga carnea   se toarnă sosul, bulionul, apa . Se pune o folie de aluminiu peste tava si se introduce tava in cuptor  la 75 de grde si  se lasa in cuptor aproximativ o ora.

Punem pastele la fiert  in apa .Cand pastele sunt aproape fierte se pun peste friptura si se lasa sa mai dea un clocot impreuna cu sos si parmezan.





Pofta buna!





Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI