Cand facem friptura si nu stim cu ce garnitura sa o servim fierbem paste si incalzim friptura .
Se pot servi la pranz sau cina. Se pot pune in caserola pentru pranzul de la birou.
Ingrerdiente:
- 500 g paste preferate
-500 g muschi de porc
- sos pentru paste
-500 ml bulion
-un borcan sos pentru paste
-sare și piper după gust
-100 ml ulei
-apa
-300 ml bulion
-cimbru si oregano dupa gust
-parmezan
Se taie carnea cubulete dacă folosim proaspătă. Carnea se condimenteaza cu condimente.
Intr-o tava uleiul, se adauga carnea se toarnă sosul, bulionul, apa . Se pune o folie de aluminiu peste tava si se introduce tava in cuptor la 75 de grde si se lasa in cuptor aproximativ o ora.
Punem pastele la fiert in apa .Cand pastele sunt aproape fierte se pun peste friptura si se lasa sa mai dea un clocot impreuna cu sos si parmezan.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu