Negresa cu visine si ciocolata

Negresa este un desert usor de facut iar in combinatie cu visine este o prajitura usoara si simpla de facut.



Ingrediente:

-3 oua

-3 linguri zahar brun 

-5 linguri de faina

-o lingura de cacao

-o lingurita praf de copt

-2 linguri de lapte lapte

-un borcan de 200 grame visine 

-un praf de sare

-o vanilie

-100 grame ciocolata preferata

Mod de preparare:

Scurgem visinele de sirop. 

Intr-un bol mare batem ouale impreuna cu sarea,vanilia si zaharul pana cand avem o compozitie spumoasa. Adaugam praful de copt, faina si cacao treptat si amestecam cu miscar ide jos in sus. Adaugam visinele scurse in compozitie  si ciocolata apoi punem  laptele pana obtinem consistenta de pandispan. Turnam blatul in tava tapetata cu hartie de copt.

Coacem blatul la 180 grade Celsius aproximativ 25 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.







Pofta buna!


Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI