Paste cu branza la cuptor


Nu stiti cum sa mai gatiti pastele astazi vin cu variante de paste cu branza la cuptor.

Ingrediente:

-1 lingura ulei

-500 ml smantana pentru gatit

-300 gr paste sau spaghetti

-sare si piper dupa gust

-200 gr muschi file sau sunca

-400 grame cascaval

-parmezan dupa gust

Intr-o oala incapatoare punem la fiert apa cu sare. Odata ce apa incepe sa fiarba adaugam si spaghetele. Cand spaghetele sunt apropae fierte, se iau de pe foc si se scurg de apa.

Intr-o tigaie calim 2 minute sunca in putin ulei incins.

Apoi adaugam smantana lichida, sare, piper dupa gust.

Cand smantana incepe sa fiarba adaugam si spaghetele gata scurse de apa. 

Ungem o tava cu ulei si adaugam un strat de paste, unul de cascaval si tot asa ultimul strat fiind de cascaval si parmesan.

Coacem in cuptorul incins pana s-a topit cascavalul .





Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI