Salam de biscuit la tava

 Salam de biscuit la tava este o adaptare la clasicul salma de biscuiti.



Ingrediente:

 -500 g biscuiti populari

-100 gr unt 

- 1 esenta rom

-2 lg zahar brun

-300 ml lapte 

-50 gr cacao sau budinca de ciocolata

- o ciocolata cu cocos

Mod de preparare:

Se rup biscuiti, se pun intr-un lighean. Se adauga cacao(daca folosim budinca o adaugam dupa ce s-a topit ciocolata) si esenta de rom . Incalzim laptele impreuna cu zaharul , ciocolata rupta si untul . Cand s-au topit tragem de pe foc si adaugam budinca mai amestecam putin si se toarna peste biscuiti. Se amesteca bine. 

Tapetam o tava cu folie alimentara si turnam peste compozitia de biscuiti.

Se lasa cateva ore la rece apoi se poate servi.






Pofta buna!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI